Contact & Routebeschrijving

Contact

Buitengewoondrunen.nl is een verzamelplek voor u als bezoeker en/of geïnteresseerde in het winkelgebied van Drunen.
 
De overkoepelende stichting die dit mogelijk maakt is Stichting Kernmanagement Drunen. Dit is een samenwerkingsverband van ondernemers in en rondom het centrum van Drunen die zich inzetten voor het vergroten van de aantrekkelijkheid, levendigheid, leefbaarheid en veiligheid in het centrum Drunen. Ten behoeve van deze werkzaamheden heeft de stichting een kernmanager aangesteld, die regelmatig in het centrum aanwezig is en de onderlinge communicatie en belangen behartigt van alle ondernemers.
 
Heeft u vragen en/of opmerkingen die voor u of voor de Stichting Kernmanagement Drunen van belang kunnen zijn dan horen wij het graag. U kunt gebruik maken van het contactformulier.
 

Routebeschrijving

Wilt u ook het centrum van Drunen bezoeken om te winkelen, voor horecabezoek, ontspanning of bezoek aan een evenement of activiteit? Het centrum van Drunen is eenvoudig bereikbaar met zowel de auto als openbaar vervoer. Er is voldoende parkeergelegenheid, bovendien kunt gratis parkeren voor maximaal twee uur met een parkeerschijf.

Route vanuit ’s-Hertogenbosch over de A59
Vanuit ’s-Hertogenbosch volgt u de A59 richting Waalwijk en neemt vervolgens afslag 42. Houd links op de afrit aan om de rotonde op te rijden. U neemt de rotonde driekwart en neemt de afslag Drunen. Vervolgens gaat u de tweede rotonde rechtsaf en de derde rotonde linksaf. U rijdt door totdat u nog een rotonde nadert. Hier neemt u de tweede afslag richting Lipsstaat bij deze rotonde. U rijdt vervolgens over de Lipsstraat totdat u nog een rotonde nadert. Bij deze rotonde pakt u de eerste afslag richting de Grotestraat. Ten slotte volgt deze straat totdat u het centrum van Drunen bereikt. 

Route vanuit Tilburg/Waalwijk over de A59
Vanuit Waalwijk rijdt u richting ’s-Hertogenbosch over de A59 en neemt de afslag 40 Drunen-West. U volgt de weg door totdat u een rotonde nadert. Vervolgens pakt u de tweede afslag op de rotonde richting de Grotestraat. U rijdt deze weg door totdat u de tweede weg naar rechts richting Joost van den Vondellaan kan afslaan. Ten slotte volgt u deze straat totdat u het centrum van Drunen bereikt.
 

Openbaar vervoer

Bent u van plan om naar het centrum van Drunen te komen met het openbaar vervoer? Door op de logo klikken, kunt u uw reis inplannen.

Contact formulier
Vul onderstaand formulier in als u vragen heeft: ...
*
*

Bestuur Buitengewoon Drunen

Voorzitter: Herman van Herwijnen
Penningmeester: Danny van Lamoen
Secretaris: Ingrid van Koll
Evenementen: Jeroen Faassen
Evenementen: Arna Schoemans
Algemeen lid: Nanette Ponne

Adviseur: Hannie van Hooren

 
Terug naar boven