Kalender

27 apr 2018
Raadhuisplein Koningsdag Drunen
Vrijdag 27 april zal het winkelgebied van Drunen weer heerlijk Oranje kleuren.
Uitgebreide informatie over de activiteiten kun je vinden op Koningsdagdrunen.nl
 
28 apr 2018 09:00
Divers Voorjaarsvakantie 2018
De meivakantie is weer begonnen. Heerlijk om naar buiten te gaan en te genieten van de winkelmogelijkheden van Buitengewoon Drunen en, als het weer het toelaat de terrassen te bezoeken voor een heerlijke consumptie. 
Enjoy!!
 
5 mei 2018 19:30
Raadhuisplein Taptoe Drunen

DRUNEN – Het is werkgroep Taptoe Drunen dankzij vele sponsoring weer gelukt een heel mooi deelnemersveld te contracteren. Zaterdag 5 mei kan met recht onze vrijheid worden gevierd met veel muziek en mooie shows. Zoals de afgelopen jaren wordt gestart met een optreden van Drop Dead Gorgeous, het dynamische dameszangduo uit ons eigen Drunen met haar prachtige klanken, en vanaf 19.30 uur zullen de deelnemende korpsen van verschillende kanten het Raadhuisplein al spelend naderen zodat ze nog meer toeschouwers trekken dus kom op tijd om een mooi plaatsje te bemachtigen.
Werkgroep Taptoe Drunen heeft dit jaar een keur aan showkorpsen van topkwaliteit zoals Showband K.D.O. uit Groessen. Muzikaal onderscheidt de band zich van veel andere korpsen. Natuurlijk beheerst het een traditioneel marsrepertoire, maar de nadruk ligt op herkenbare, moderne (pop)muziek. Showband KDO wordt zeer gewaardeerd en mag zich verheugen in een grote belangstelling bij taptoeorganisaties. De band verzorgt deze avond twee shows. Dan is er mallet-percussionband ‘Drumband Rhenen’. Het mallet-percussioninstrumentarium zorgt voor een geheel eigen sound en maakt de band tot een van de weinige malletbands in Nederland die een show verzorgt. Ook komt Showkorps Wilhelmina uit Sleeuwijk is van de partij. Er wordt door het korps opgetreden op taptoes in zowel binnen als buitenland. Naast de variatie in muziek met diverse showelementen kent het korps een gedisciplineerde Engelse uitstraling. Dan is er nog Chr. Muziekvereniging De Bazuin. Van huis uit een jachthoornkorps, eigentijds en modern, goed voor een optreden tijdens de militaire parade van Prinsjesdag 2010 en een bijdrage tijdens de opening van de attractie Baron 1898 in de Efteling in de zomer van 2015.
Er staat weer een rolstoelpodium, nu aan de kant van het Raadhuisplein, en in de kiosk zijn stoelen te vinden voor de ouderen die niet lang kunnen staan zodat iedereen van de shows kan genieten. De taptoe wordt rond de klok van 22.00 beëindigd met het Wilhelmus en het taptoesignaal.
Kom op tijd en u weet het: de toegang is gratis maar neem wat los geld mee voor de ludieke ‘Emmer actie ’n PIEK VOOR DE MUZIEK’, dit voor de broodnodige financiële bodem voor volgend jaar 2019!

 
27 mei 2018 15:00
Raadhuisplein De Langstraat Rally


Doorkomst door Drunen tussen 15.00-17.00 uur.
 
3 jun 2018 09:00
De Kiosk en Raadhuisplein Evenement Harmonie Drunen

Muzikaal evenement Harnomie Drunen i.s.m. horeca Drunen


Het muzikale deel zal bestaan uit:
  • 14;00 uur aanvang een openbaar middag concertprogramma ; i.c.m. organisatie Memories and Dreams
  • - kleine muziek ensembles in restaurants
  • - afsluiting door slagwerkgroep.
Het horeca-deel zal bestaan uit
  • 13:30 uur ontvangst 200 VIP- gasten in apart gedeelte / tent
  • 15:30 uur aanvang diner in de 4 restaurants
  • 19:00 uur afsluiting / nazit of in tent of op het terras Oude Raadhuis

Dit programma is nog in ontwikkeling, het kan zijn dat er nog wat wijzigingen of aanvullingen komen.
Noteer deze datum alvast in je agenda want het zal echt de moeite waard zijn om dit evenement te ervaren!
 
 
24 jun 2018 13:00
Raadhuisplein De Langste Eettafel van Drunen

Op het Raadhuisplein zal "de Langste Eettafel van Drunen" van 13.00 tot 16.00 uur worden gevuld met heerlijke Italiaanse specialiteiten;

Anti-Pasti, Pizza's, Pasta's en zoetigheden en uiteraard zal de Italiaanse wijn niet ontbreken. De middag zal muzikaal omlijst worden.

De kaarten voor dit all-in evenement zijn te koop voor € 37,50 bij La Cantina en per verkochte kaart gaat er € 5,= naar een nader te bepalen goed doel in de gemeente Heusden.

 
27 jun 2018 20:00
Kiosk Pop/ rockkoor Hardkoor
 
7 jul 2018 09:00
Zomervakantie 2018
De zomervakantie is weer aangebroken. Lekker van de zon genieten of op vakantie gaan Voor ieder wat wils. Je kan ook altijd nog genieten van het levendige centrum van Drunen, voor aankopen of als het geen terras weer is. Fijne vakantie!!
 
14 jul 2018 12:00
Raadhuisplein Oldtimer event

Op zaterdag 14 juli zullen zo'n 80 Spider Cabrio's op het Raadhuisplein parkeren. Een groep enthousiaste autoliefhebbers zullen door Drunen rijden en 2 x even aanleggen op het Raadhuisplein. 

Deze oldtimers, youngtimers zijn allemaal prachtig onderhouden en de moeite waard om even te komen bezichtigen.
Zodra er meer bekend is over de tijden waarop deze unieke wagens geparkeerd staan op het Raadhuisplein, wordt daar via deze webiste en de facebookpagina aandacht aan besteedt.

 
Terug naar boven