Evenementen en activiteitenoverzichtHieronder vindt u de activiteiten en evenementen die zijn aangemeld.
Tevens vindt u hier een overzicht van landelijke feestdagen, vakanties en andere bijzonderheden.
 
 

Koningsdag Drunen 2016

Datum 27 apr 2016
Tijdstip 11:00 uur
Locatie Centrum Drunen
Koningsdag Drunen 2016
Koningsdag is een nationale feestdag op de verjaardag van Koning Willem-Alexander. Deze dag staat in het teken van nationale saamhorigheid en wordt gevierd met een volksfeest met allerlei activiteiten en vrijmarkten. De koninklijke familie bezoekt op deze dag ook altijd een aantal plaatsen in het land, waar ze door grote groepen mensen toegezwaaid worden.

 
Koningsdag, waar ga jij die vieren? Natuurlijk gewoon in je eigen Drunen. (Gemeente Heusden) Samen met je kinderen, je ouders, je opa en oma of met je vrienden en vriendinnen. Koningsdag 2016 wordt feestelijk en gezellig, misschien nog wel feestelijker en gezelliger dan voorheen!

De organisatie Koningsdag 2016 Drunen richt zich net als voorheen met Koningsdag op de inwoners van de gehele Gemeente Heusden (Elshout, Haarsteeg, Herpt, Hedikhuizen, Vlijmen en Nieuwkuijk) maar op die van Drunen in het bijzonder. En daar wordt in 2016 niets aan veranderd. Want ook dit jaar staat het centrum van Drunen weer bol van gezelligheid voor jong en oud.

Met dit jaar wederom
- 10.00 -17.00 uur ORANJE VRIJMARKT
- 11.00 uur Rondgang met versierde fietsen, skelters, bolderwagens
- 18.30 uur Drunen zingt en swingt (avondprogramma meezingen, meefeesten)
Meer info op www. Koningsdagdrunen.nl

Terug naar boven