Evenementen en activiteitenoverzichtHieronder vindt u de activiteiten en evenementen die zijn aangemeld.
Tevens vindt u hier een overzicht van landelijke feestdagen, vakanties en andere bijzonderheden.
 
 

Drunen Bruist

Datum 25 sep 2016
Tijdstip 12:00 uur
Locatie Centrum Drunen
Website bekijken
Drunen Bruist

Drunen Bruist “Van én voor Drunen”

Op zondag 25 september staat de vierde editie van het succesvolle evenement Drunen Bruist op de agenda. In het centrum van Drunen laten veel lokale ondernemers zich van hun beste kant zien. Kom en laat je verrassen, inspireren en proef de sfeer in het gezellige centrum. Met food, drinks, bites, beats, fashion & music wordt op diverse manieren een flinke naamsbekendheid gegeven aan lokale ondernemers.


Een rondje lopen door het centrum

Door het hele centrum staan verschillende kraampjes verspreid zo zal er op Het Raadhuisplein een echte schaapsherder staan van De Schaapskooi. Kindjes kunnen de schaapjes aaien en knuffelen. Ook is Imker Ruud Korteling van imkerij de Walhut er te vinden met zijn overheerlijke eigen gemaakte honing, jams en mosterd en voorziet Muskens Palingkwekerij de echte lekkerbekken van vers gerookte paling. Groot en klein kunnen deze oude en bijzondere ambachten bekijken, voelen en proeven. Kinderen kunnen geschminkt worden, er staat een groot springkussen en voor de waaghalzen staat er een Bungee jump. Op het Raadhuisplein kun je ook diverse andere verrassende kraampjes tegenkomen met leuke hebbedingen en snuisterijen.

Op het bordes van het Raadhuis staat DJ Tom V die er een extra sfeertje in brengt met swingende beats. Genietend van de muziek staan er op pleintje voor het Bordes erg leuke kraampjes zoals, Kaas en Wijn Drunen die een proeverij van heerlijke wijnen en kazen presenteert. Ook Wijnand van Delft staat er te grillen met een XL BBQ waar het lekkerste vlees voor u gegrild gaat worden. Bierbrouwerij Crispijn is aanwezig met zijn speciale biertjes. Naast al dat lekkers staat er een echte Barbier voor u klaar, de haarspecialist speciaal voor de mannen van nu. Hij scheert, knipt en verzorgt baarden en snorren prachtig in model. 

De nieuwste collecties worden op de Catwalk getoond door Wear It, Het Bonte Schaep, Dotz en Zensa mode, Mr & Ms Smit, Shoeby, Smits Schoenen, Lingerie Anja van den Berk, Optiek van den Dries, Belle & Beau Heusden én Expert. Laat u verrassen en inspireren op deze bruisende Catwalk want de mooiste najaarsmode zal aan u geshowd worden. Naast de catwalk heeft Lingerie Anja van den Berk op deze dag ook een levende etalage met de mooiste ondermode en lingerie voor het nieuwe seizoen.

In De Grotestraat staan Gijs Schoenen met hun ambachtelijke en vakkundig gemaakte Herencollectie schoenen. Schoenenreparatie Blom zorgt dat je schoenen er tijdens de wandeling door het dorp er spik en span uitzien. Zij gaan je schoenen weer laten blinken als nieuw. Wie South Cord Kings nog niet kent word ook zeker verrast door hun customized gemaakte armbanden. Deze armbanden worden gevlochten van een 2 meter lang sterk cord die levenslang mee zal gaan. Bij de stand van het Hart van Drunen wordt iedereen voorzien van een heerlijk verfrissend drankje en Plein 13 treedt naar buiten met hun overheerlijke keuken.

Wees welkom en kom ontdekken
Voor Iedereen staat er wat bijzonder bruisends bij deze dag dus wees vooral welkom, de meeste winkels zullen open zijn tussen 12.00 uur en 17.00 uur en het evenement zelf loopt tot 19.00 uur. Er valt écht wat te ontdekken. Is het niet binnen, dan wel buiten. Voor Drunenaren de kans om toerist in eigen dorp te zijn. Voor mensen uit de omgeving een mogelijkheid om een dorp vol ondernemerschap te ontdekken!

Drunen Bruist, vierde editie: zondag 25 september, 12.00-19.00 uur
                                                         Winkels open: 12.00-17.00 uur
 
 

Terug naar boven