Evenementen en activiteitenoverzichtHieronder vindt u de activiteiten en evenementen die zijn aangemeld.
Tevens vindt u hier een overzicht van landelijke feestdagen, vakanties en andere bijzonderheden.
 
 

Drunen Bruist

Datum 27 sep 2015
Locatie Centrum Drunen
Alweer de derde editie. Vanaf 12:00 uur is het centrum behalve door de centrumwinkels en - zaken bezet door veel andere ondernemingen uit (de regio) Drunen. Ondernemend Drunen en omgeving gaat zich op een eigen wijze presenteren.
 Dit jaar staat in het teken staan van fashion, drinks, bites & music.   Veel winkels zijn open tot 17 uur.   De 'food&music' gaat vervolgens door tot 21 uur.  Iedere Bourgondier kan aan zijn of haar trekken komen en het weekend afsluiten met een heerlijk hapje en drankje. De Drunense horeca tezamen met de foodtrucks staan garant voor een enorm gevarieerd aanbod.

In de Hugo de Grootstraat is een foodmarket. Op deze markt worden diverse unieke producten uit de omgeving aangeboden om te laten proeven maar uiteraard ook te verkopen. Ook andere producten en diensten worden gepresenteerd en aangeboden door met name Drunense bedrijven. 

Naast het gemeentehuis wordt de fashionstreet opgesteld. Hier zullen op de catwalk om 13.00, 14.30 en 16.00 u modeshows plaatsvinden.

Met de nieuwe activity street in de Torenstraat breiden we dit jaar ook uit voor de jongste leeftijdsgroep.  RKDVC-voetbal, MHCD -hockey en Urban Stylz - dans promoten al demonstrerend hun sport en dans.  Leuk voor de jeugd om gezellig mee te doen. 


Een kijkje achter de schermen van het aanstaande Dickensfestijn op 20 december.   Twee Dickenshuizen worden deze dag geschilderd 'rondom de Kiosk'.  Tevens wordt informatie verstrekt over het evenement en de Dickens-academy; waar vrijwilligers gratis opgeleid kunnen worden tot goede Dickens-acteurs en -actrices.


Sfeerimpressie het filmpje van 2013:
https://www.youtube.com/watch?v=drwzghCFwGo


 

Terug naar boven