Evenementen en activiteitenoverzichtHieronder vindt u de activiteiten en evenementen die zijn aangemeld.
Tevens vindt u hier een overzicht van landelijke feestdagen, vakanties en andere bijzonderheden.
 
 

Drunen Bruist

Datum 24 sep 2017
Tijdstip 12:00 - 19:00 uur
Locatie Centrum
Drunen Bruist

PE R S B E R I C H T

Drunen - Bezoek op zondag 24 september Drunen Bruist in Drunen tussen Waalwijk en Den Bosch. Laat je tijdens de 5e jubileumeditie inspireren door het lifestyle aanbod van meer dan 100 lokale shops, kleurrijke foodtrucks, startend ondernemers en reizende standhouders uit alle windstreken.

Na vier succesvolle eerdere edities is dit jaar op veler verzoek gekozen voor een bredere aanpak door de lifestyle markt open te stellen voor meer dan uitsluitend lokale ondernemers. Dat die vernieuwde aanpak werkt, blijkt uit de aanwezigheid van ruim 60 deelnemers uit heel Nederland met o.a. kunst, kleding, sieraden, streekproducten, brocante, schoenen, dierbenodigdheden, woon- en tuindecoratie. Het gratis toegankelijk evenement blijft echter een gezellige dag in het bruisend centrum van Drunen waar oude bekenden elkaar treffen en nieuwe ontmoetingen ontstaan.

Streetfood

Steeds meer mensen leven en eten bewuster, waarbij duurzaamheid, ambacht en creativiteit een steeds grotere rol spelen. Streetfood sluit daar goed op aan en Nederland kent inmiddels een bont gezelschap van meer dan 180 kleurrijke keukens op wielen. Het Raadhuisplein wordt tijdens Drunen Bruist tot in de vroege avond ingenomen door een selectie van foodtrucks van gepassioneerde ondernemers die ter plaatse vers bereide lekkernijen serveren.

Drunen Bruist

Het gezellig centrum van Drunen staat op zondag 24 september in het teken van Drunen Bruist. Waar jong en oud geniet van o.a. wervelende mini-modeshows bij de kledingwinkels, het shoppen van originele producten en hebbedingen uit binnen- en buitenland, van vers bereid streetfood, een hapje & drankje op één van de gezellige terrassen, de BungeeJump, live muziek, Fabeltje het Paardje, proeverijen, een Klimklauteraap en kinderworkshops in de Koekeloeri van Tante Marcha.

Drunen Bruist vindt plaats op zondag 24 september en duurt van 12:00-17:00 uur, de foodtrucks zijn tot 19:00 uur te bezoeken. Gratis entree en parkeren. Meer informatie: www.facebook.com/drunenbruist 


Terug naar boven